Gällivare SK - Friidrott

Gsk friidrott är en av länets största friidrottsföreningar med ca 240 aktiva mellan 7-50 år.

Den huvudsakliga  verksamheten sker under vinterhalvåret med träning i friidrottshallen. Friidrottshallen färdigställdes hösten 2020 och är belägen i korsningen Domänvägen / Messhedsvägen, friidrottshallen är godkänd för evenemang upp till Junior SM, men endast med avseende på banor, gropar, belysning, läktarplatser etc. Det går inte att genomföra några tävlingar i hallen då den fortfarande saknar tidtagningsutrustning.
Tävlingar genomförs för de flesta aktiva inom länet, vinter som sommartid.

Friidrotten är organiserad i fem träningsgrupper från 7år till 13+
Det finns en ambition att starta ytterligare en träningsgrupp mer inriktad mot vuxna motionärer. Är du sugen på att vara med som tränare i den eller i någon annan grupp är det bara att kontakta oss, all hjälp mottages tacksamt.

För att delta i träning och tävling måste man vara medlem i GSK och betala terminsavgift i friidrotten. Man får alltid komma och provträna 3 gånger innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta eller inte.

Bestämmer man sig för att fortsätta med friidrott så anmäler man sig här via web-formuläret.

Här hittar ni anmälningsformulär till den tävlingen som är aktuell för tillfället. All anmälan för att delta i tävlingarna går via dessa formulär. 

Ni har väl betalat medlemsavgift till GSK och terminsavgiften till friidrotten?

Friidrottens organisation, styrelse, föräldragrupp, tränare och vår tävlingspolicy. 
Allt det hittar du här.

NYHETER FRÅN FRIIDROTTS SEKTIONEN

Nu tränar vi igen!

Med start på söndag 7/2 får alla barn och unga delta i träningen igen. Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de som är födda 2002

Läs mer

Gsk Friidrott firade 10 år.

Jubileet startade med öppet hus på Sjöparksskolan där det bjöds på ett antal intressanta föreläsningar. Linda Karlsson och Sara Lindfors från SISU talade om betydelsen

Läs mer