VÅRA SEKTIONER

ALPINT

GSK alpina är en anrik sektion som har fostrat alpina skidåkare under många år. Sektionen tränar och ararngerar tävlingar på Dundret.

BROTTNING

Gsk Brottning har haft många brottare med i både
OS och VM genom åren. Alla är välkomna till oss för att prova på den mest allsidiga träningen som finns.

FOTBOLL

GSK Fotboll är kommunens största fotbollsförening med närmare 300 aktiva spelare i alla åldrar, både ungdomslag och damlag.

FREESKI

GSK Freeski startades 2014. De största tävlingsgrenarna i Freeski är Big Air, Big Mountain, Halfpipe och Slopestyle.

FRIIDROTT

Gsk Friidrott är en av länets största friidrottsföreningar med cirka 80 aktiva barn mellan 7-16 år. Vintertid tränar vi inomhus och sommartid är det tävlingssäsong!

LÄNGDSKIDOR

GSK Längdskidor har aktiva åkare i alla åldrar. Det är kul med längdskidor! Vi tränar tillsammans på Hellnerstadion vid Dundret.

SIMIDROTT

GSK Simidrott är den nyaste sektionen i GSK och startades 2018. Simning består av de fyra grenarna simträning, simhopp, vattenpolo samt konstsim. Välkommen till oss!

Stäng meny