En förening
med lång historia.

Gellivare Sportklubb har en lång historia med många idrotter och aktiva idrottare i alla åldrar. Föreningen har utvecklats, förändrats och vuxit med åren. Idag är det inte bara idrott utan också evenemang och anläggningar. Det är vi stolta över.

600 aktiva, 200 ledare & massor
av engagerade föräldrar.

Gällivare Sportklubb är idag den största idrottsföreningen i Gällivare med sju olika sektioner, över 600 aktiva, 200 ledare och massor av engagerade föräldrar. Målet är att stimulera ungdomar till en hälsosam och rolig fritid, med god gemenskap. Vi vill också stötta våra talanger så att de får möjlighet att utveckla sig och prestera på elitnivå. Idrotten bidrar starkt till att marknadsföra Gällivare genom världsstjärnor som brottarna Sofia och Johanna Mattsson, Henna Johansson och Jenny Fransson.

Gällivare Sportklubb är inte bara en idrottsförening, vi sprider vårt engagemang på sådant vi tycker behövs för att skapa det vi vill åstadkomma. Evenemang för att bjuda in till mer rörelse, anläggningar för att ge förutsättningar för klubben och bidra till verksamheten. Men vår förening är ingenting utan alla våra aktiva och alla engagerade föräldrar.

VÅR POLICY

Gällivare SK har antagit en policy som klargör allas ansvar i föreningen och policyn kring droger. Dokumentet har tillkommit som ett stöd för ledare, tränare, aktiva och klubbens medlemmar i hur man ska förhålla sig till olika frågor.

Se filmen om GSK

Stäng meny